Eerste Maastrichtse Dahlia Vereniging  

Vereniging tot het in stand houden van dahlia's in al zijn soorten en kleuren.
50246

De boeketten voor de donateurskaarten zijn nu verkrijgbaar.


 Iedere woensdag en zaterdag worden bloemen gesneden voor de boeketten. Dat zal nog tot half oktober doorlopen zodat iedereen kan genieten van de mooie dahlia's.

Bij grote drukte geldt zolang de voorraad strekt.

Bij drukte is het niet mogelijk om meer dan 2 boeketten mee te nemen. Gelieve hier rekening mee te houden.

Wilt u in de nazomer ook genieten van een mooi boeket dahlia bloemen? Dan kunt u een donateurskaart kopen. Voor slechts € 10 krijgt u 3 boeketten die vanaf begin augustus te verkrijgen zijn tot half oktober. Afhalen van de boeketten op woensdag en zaterdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur.


Als u onze tuin betreed, hou dan rekening met de 1,5 meter afstand. Blijf vooraan wachten totdat we u kunnen helpen. Zo houden we het veilig voor iedereen. Alvast bedankt voor de medewerking. 

 Tuin bezoeken op afspraak

Wilt u met een groepje onze dahliatuin bezoeken om de bloemenpracht te bewonderen? En uitleg over de dahliateelt krijgen? Dat kan op afspraak. Ook is het dan mogelijk om bv koffie met vlaai te nuttigen. Stuur ons een mail (info@emdv.nl) en daarna nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


OPEN DAGEN 2020

 Het eerste weekend van september 2020 ( 5 en 6 september) van 10:00 tot 17:00 u, zijn weer de Open Dagen gehouden. De dahlia tuin was weer opengesteld voor het publiek. Maximaal waren 100 personen tegelijk toegelaten. Er werd gezorgd voor een veilige route. We bedanken alle bezoekers voor de complimenten die we hebben gekregen. Alles is in goede orde verlopen en iedereen heeft genoten van de tuin.

Als u tijdens uw bezoek foto's heeft gemaakt van de dahliasoorten waarvan u graag naderhand dahlia knollen zou willen kopen, dan kunt u begin november bij ons terecht. We vermelden de start van de verkoop op onze website en op facebook. 

De dahliaknollen worden aangeboden vanaf begin november, u kunt dan ter plekke een keuze maken van de beschikbare knollen die te koop worden aangeboden. Bij de knollen staan foto's van de bloemen.

We zijn een vereniging die gerund wordt door enthousiastelingen, tuinhobbyisten en dahlialiefhebbers. We zijn geen winkel of professioneel bedrijf. Het stekken van de knollen kan soms minder goed verlopen en daarvoor vragen wij ook begrip. Het geld dat opgebracht wordt door de verkoop van dahlia-stekken en -knollen vloeit altijd terug in de vereniging voor de aankoop van materialen, nieuwe dahlia's of dat wat nodig is om de vereniging in stand te houden.